2223_GV_Mark_van_de_Veerdonk_f_Cathrien_van_de_Veerdonk_uil2

Podiumbeest Ontsnapt!


Mark van de Veerdonk


Cabaret
Geweest in maart 2023
€ 19 - Kaartverkoop start binnenkort
 

In het jaar 1876 was hij winnaar van het Leids Cabaretfestival. Zijn hele verdere leven heeft hij gegeten van de lach, het applaus en alle aandacht.

Gegroeid in het licht van de volgspot, heeft hij vele moordende recensies overleefd. Maar nu, duizenden voorstellingen verder, is Het Podiumbeest kaal, krom en versleten en wil hij eindelijk op weg naar de uitgang. Mocht hij die vinden, dan is hij vastbesloten de deur met een onvergetelijke KNAL achter zich dicht te smijten. Het zal niet onopgemerkt blijven! Maar gaat hem dat lukken? En zal dit solitaire zoogdier ook buiten zijn veilige leefgebied kunnen overleven, met weet ik hoeveel mensen met een jachtvergunning?

PODIUMBEEST ONTSNAPT! mag dan het allerlaatste cabaretprogramma van Mark van de Veerdonk worden, zijn handelsmerk blijft hetzelfde: een overdosis aan oneliners, anekdotes en prettig gestoorde meningen op een zalige hoop gegooid. En dat alles met zowaar een rooie draad! Ook in dit programma jakkert de Brabander weer lekker door in een ondenkbaar decor waar een doorsnee milieustraat zijn vingers bij aflikt. Na afloop rest maar één vraag: waarom zou hij in hemelsnaam stoppen?

En dat alles met zowaar een rooie draad! Ook in dit programma jakkert de Brabander weer lekker door in een ondenkbaar decor waar een doorsnee milieustraat zijn vingers bij aflikt. Na afloop rest maar één vraag: waarom zou hij in hemelsnaam stoppen?

VerpleegThuis

Teun Toebes

Montere Weemoed II

Thomas Verbogt en Beatrice van der Poel