Maartje en Kine

Maartje en Kine – De Bingo Show


Datum:
Locatie:
14 mrt 2025
Koutershof Rijsbergen
Deuren:
Start:
20:20
20:30
 

De muzikaalste bingo show van Nederland, met blinkende ballen en prachtige prijzen!

Na vier theatershows en het winterspektakel ‘SNEEUWBEESTEN’ gaan Maartje en Kine terug naar de kern: BINGO. Het leven is een loterij: je kunt geluksnummers trekken of het ongeluk treffen – en niemand die het van tevoren weet. Wat je wél zeker weet: vanavond kijk je naar een muzikale bingoshow met oude en nieuwe nummers uit het rijke repertoire van deze multi-instrumentalisten.

Moeiteloos leiden Maartje en Kine je van Brahms naar beatbox, van Franz Schubert naar Frans Bauer. Ondertussen houden ze meer muzikale ballen in de lucht dan de bingomachine uitspuwen kan. Verwacht een warmbloedig liedjesprogramma over grote (verloren) liefdes, hartstochtelijke dagdromen maar ook met kolderieke meezingers. En heb je de ballen verstand van muziek, dan zijn er altijd nog begerenswaardige prijzen te winnen! Wat zal het worden: een reis naar Ibiza of een doos kapotte gloeilampen?

Over Maartje en Kine

Dit duo blinkt uit in de combinatie van klassieke én hypermoderne muziek. Hun

voorstellingen zijn humoristisch én ontroerend. Virtuoos én verrukkelijk plat. Samen spelen ze meer dan twintig instrumenten, waaronder de banjo, viool, piano, accordeon, balalaika, zingende zaag, autoharp en neusfluit.

Je kunt deze podiumbeesten kennen van de NTR-documentaire ‘Maartje en Kine Buigen Niet’ – over hun roadtrip naar Noorwegen in coronatijd. Maartje en Kine zijn fameus voor hun ‘Miniconcerten voor Alleenstaanden’ en hun optredens bij onder andere ‘Top 2000 a gogo’, ‘Tijd voor Max’ en ‘Opium’ op Oerol. Ze treden zowel op bij Podium Klassiek als voor de popliefhebbers op Lowlands, Zwarte Cross en Paaspop.

De pers scheef over eerdere voorstellingen:

Muzikale voorstelling van Maartje & Kine is een klinkend feest” (★★★★ Telegraaf)

Weergaloos muzikaal grappig” (★★★★★

Theaterparadijs)

Foto Corné van der Stelt “De mooiste muziek, betoverende glimlachen, legs, een

grote verzameling muziekinstrumenten en

humor.” (★★★★ Theaterkrant)

Chris Verlaan – De Kringloper

Cameretten – Cameretten Finalistentournee