Rosa Spruit

Rosa Spruit – Vanaf vandaag


Datum:
Locatie:
10 jan 2025
Koutershof Rijsbergen
Deuren:
Start:
20:20
20:30
 

Bergeijk, Edam, Maastricht, Marrakesh, Hornhuizen, Dublin, Sziget, Bangkok, tennissen zonder racket, fiets in de Maas, bierpong, kater, platencontract, album opnemen, spotify, ellende op TV, Vogelverschrikkerfestival, Paaspop, Cultuurprijs, tiktok, insta, albumhoes, recensie Heaven, Volgspot, billenknijpende alfa-mannetjes, samenwonen, of toch niet, stilstaande treinen, files op de weg, Verdwaald, Kruisstraat, gaat de kinderwens al komen, pechgeneratie, master afmaken, Omi, kokende motor, nog meer ellende op TV, seks, drugs, rock ‘n’ roll.

24 jaar, geen begin en geen eind.

Maar vanaf vandaag… Geen twijfels meer.

Dit happy filmpje op haar socials  https://fb.watch/omY4xwaewf/

Geeft wel ongeveer weer waar deze voorstelling overgaat

Over Rosa Spruit

Op haar 24e staat de Nederlandse singer-songwriter Rosa Spruit bekend om haar pakkende en diepgaande popgeluid. Met een stem die recht door zee gaat, krijgt ze iedereen stil. Ze vertelt met haar nummers over hoe ze het leven ervaart als 24-jarige en laat mensen met een twist kijken naar de problemen in de wereld.

Het afgelopen jaar markeerde een bloei in Rosa’s muziekcarrière; ze betrad het podium van Het Paaspop Festival en was te horen op landelijke radio. Haar album ‘Tussen Stad En Platteland’ bestaande uit hertaalde dialectnummers met een zelfgeschreven titelsong, ontving lovende recensies waaronder een bijzonder positieve beoordeling van het muziektijdschrift HEAVEN.

‘Op Tussen Stad en Platteland laat ze horen dat haar jeugd zich niet alleen vertaald heeft in een bijzonder fraaie stem maar ook in exact het juiste gevoel om dit soort verhalende liedjes aan de man te brengen.

 …het levert een welhaast een perfecte Nederlandstalig singer-songwriter plaat op.’

Pieter Wijnsteker – Heaven

De Gestampte Meisjes – DREAM ON

Chris Verlaan – De Kringloper