voorstelling Jandino 2

Jandino Asporaat


Jandino Asporaat


cabaret
Datum:
Locatie:
8 mrt 2024
Koutershof Rijsbergen
Deuren:
Start:
20:20
20:30
 

Jandino – Therapie

Ligt het nou aan mij of wordt de wereld met de dag gekker…? Misschien hebben wij allemaal therapie nodig. Maar de vraag is dan, welke therapie moet je dan kiezen? Er is tegenwoordig voor alles therapie: sekstherapie, psychoanalytische psychotherapie…ik weet niet eens wat dat is… gedragstherapie, systeemtherapie, ervaringsgerichte therapie, relatie- en gezinstherapie. Misschien moeten wij gewoon beginnen met lachtherapie, want het maakt niet uit door welke uitdagingen jij op dit moment gaat, lachen is altijd het beste medicijn.

Aan het einde van deze show zal je zeggen over jezelf ‘misschien ben ik zo gek nog niet, maar de rest van de wereld…? Hmm, die spoort echt niet, maar dan ook echt niet! Of wel…?’

Over Jandino:

In 2006 maakt Jandino zijn eerste cabaret programma: Antilliaanse pot. Dit is direct een succes. Waarna vele theatershows volgden waaronder in een uitverkochte Kuip en meerdere malen in een uitverkocht Ziggo Domo, Rotterdam Ahoy en AFAS Live.In 2011 krijgt hij zijn eigen programma De Dino Show , waar ook de FC Kip sketches zijn ontstaan.

Vanaf 2013 is hij bij RTL te zien als panellid bij Wie Ben Ik, als presentator bij Alles Mag op Vrijdag en als hoogtepunt als presentator bij Dance Dance Dance met een gemiddeld aantal kijkcijfers van 2 miljoen.Naast presentator speelt Jandino verschillen rollen in de Bon Bini films waar hij onder andere drie Platina Awards en vier Gouden Kalveren voor binnensleepte. De gehele BonBini Franchise is al meer dan 2 miljoen keer bezocht en is daarmee de succesvolste Nederlandse franchise van afgelopen decennia.

Niet alleen in de entertainment branche is Jandino succesvol, de afgelopen jaren besteed hij namelijk een groot gedeelte van zijn tijd aan projecten op Curaçao en waar hij investeert in educatie en ontwikkeling van de eilanden. In mei 2020 organiseerde Jandino een benefietshow voor de eilanden op zijn eigen Instagram en op de NPO, dit bracht maarl iefst 1,4 miljoen euro op. Dit jaar opende Asporaat een Hoveniersopleiding en het natuurpark Hòfi Mango op Curaçao.

 

fotograaf Ruud Baan heeft de foto gemaakt

Björn van der Doelen, Ruud van den Boogaard en Martijn Kuijten

Björn van der Doelen, Ruud van den Boogaard en Martijn Kuijten

Sweet Judy Blue

Sweet Judy Blue